Forum Running Slow

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

View previous topic View next topic Go down

Forum Running Slow

Post by Admin on Fri Oct 05, 2012 10:23 am

We seem to have a problem with the forum running much slower than usual - if this is affecting others we are sorry for the inconvenience but we expect it to be related to the hosts servers and will try to look into this to find out what the problem is. Usually these problems when they occur do tend to clear up after a few hours, but in the meantime please bare with us until we know more.

Many Thanks

_________________
Auto-Sleeper Owners Forum: http://www.autosleeper-ownersforum.com
avatar
Admin
Site Admin
Site Admin

Male

Posts : 1108
Joined : 2011-02-05

View user profile http://www.autosleeper-ownersforum.com

Back to top Go down

Re: Forum Running Slow

Post by whisky on Fri Oct 05, 2012 12:33 pm

Hi Admin.

Tried to access the Funny Signs post this morning, but it would not open up. Think it was because the amount of data transfering from Photobucket was slowing it down. shrugg

Whisky.

_________________
Only two things are infinite. The Universe and Mans Stupidity.
avatar
whisky
Member
Member

Male

Posts : 2196
Joined : 2011-05-03
Location : Mansfield. Nottingham
Auto-Sleeper : Executive

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Running Slow

Post by Admin on Sat Oct 06, 2012 10:48 am

Seems better this morning whisky - think it was down to the hosts servers as it happens usually when maintenance or backing up of the forum takes place.

_________________
Auto-Sleeper Owners Forum: http://www.autosleeper-ownersforum.com
avatar
Admin
Site Admin
Site Admin

Male

Posts : 1108
Joined : 2011-02-05

View user profile http://www.autosleeper-ownersforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum