The Auto-Sleeper Motorhome Owners Forum (ASOF)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

New member side running light problem.

Go down

New member side running light problem. Empty New member side running light problem.

Post by J20NNJ on Fri Dec 13, 2019 10:35 am

Morning people and hello.
Our first trip in our recent purchase and all side running lights gone off as if fuse blown.
Any ideas where fuse is for them.

Ps we love the quality if our autosleeper, well happy.
Thanks in anticipation.


I am magnificent,  found a blown 5a fuse behind driver's seat, off to shop to buy. Fuse and fix.

Take care all and enjoy.
Chow for now.
J20NNJ
J20NNJ
New Member
New Member

Male

Posts : 2
Joined : 2019-12-13
Location : North East
Auto-Sleeper : Broadway EL Duo
Vehicle Year : 2015

Back to top Go down

New member side running light problem. Empty Re: New member side running light problem.

Post by MelB on Fri Dec 13, 2019 11:43 am

Welcome to the forum from S.Yorkshire. Happy touring.
MelB
MelB
Donator
Donator

Male

Posts : 607
Joined : 2015-06-23
Member Age : 70
Location : DONCASTER
Auto-Sleeper : KEMERTON
Vehicle Year : 2014

Back to top Go down

New member side running light problem. Empty Re: New member side running light problem.

Post by burlingtonboaby on Fri Dec 13, 2019 12:07 pm

Hi
Welcome to the forum from sunny Bridlington.
Boaby
burlingtonboaby
burlingtonboaby
Donator
Donator

Male

Posts : 9338
Joined : 2011-11-15
Member Age : 70
Location : Bridlington
Auto-Sleeper : Warwick duo
Vehicle Year : 2016

Back to top Go down

New member side running light problem. Empty Re: New member side running light problem.

Post by Peter Brown on Fri Dec 13, 2019 12:45 pm

Be very careful inserting new fuse as there are no guides for the blades and its easy to have one in and one out with intermittent connection.
Peter Brown
Peter Brown
Member
Member

Male

Posts : 6024
Joined : 2012-11-10
Member Age : 68
Location : Staffs
Auto-Sleeper : Malvern
Vehicle Year : 2011

Back to top Go down

New member side running light problem. Empty Re: New member side running light problem.

Post by J20NNJ on Fri Dec 13, 2019 3:01 pm

Hi all, 
Fixed and running lights on.
Thanks for your replies.
All take care
J20NNJ
J20NNJ
New Member
New Member

Male

Posts : 2
Joined : 2019-12-13
Location : North East
Auto-Sleeper : Broadway EL Duo
Vehicle Year : 2015

Back to top Go down

New member side running light problem. Empty Re: New member side running light problem.

Post by roli on Fri Dec 13, 2019 5:17 pm

asof_welcome2
roli
roli
Moderator
Moderator

Male

Posts : 8742
Joined : 2011-03-04
Location : N.West
Auto-Sleeper : Warwick Duo
Vehicle Year : 2016

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum