Webasto water heater

View previous topic View next topic Go down

Webasto water heater

Post by kate51 on Fri Mar 31, 2017 5:33 pm

update I did the fuse thing and it started working again, however on our last trip, this last weekend, the heating wouldn't work again. We did the fuse procedure but it kept showing Error 01 no data connection, took it to the place we bought it and they checked the loom and the fuses but it wouldn't reset or work on any setting. I may be being stupid but the only thing I did different was that I filled the water tank and there was a leak underneath the van, which I assumed was an overflow, would this have caused this error? Help x      


Last edited by kate51 on Fri Mar 31, 2017 5:37 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Missed a bit)
avatar
kate51
Member
Member

Female

Posts : 6
Joined : 2016-11-06
Member Age : 66
Location : Bridgend
Auto-Sleeper : Cotswold FB
Vehicle Year : 2010

View user profile

Back to top Go down

Cotswold - Webasto Problems

Post by Very Interesting on Thu Apr 06, 2017 5:32 pm

I found that if you only remove the 15amp fuse as directed by the handbook, you get the error code 01 no data connection. If you remove all four fuses wait about a minute then replace them, the system is then ready to be reset. Try this and see if it works for you.
avatar
Very Interesting
New Member
New Member

Male

Posts : 2
Joined : 2017-04-06
Member Age : 67
Location : South West
Auto-Sleeper : Cotswold
Vehicle Year : 2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Webasto water heater

Post by kate51 on Fri Apr 07, 2017 4:54 pm

Thank you, I will try that in the morning, does the electricity have to be on or off please?
avatar
kate51
Member
Member

Female

Posts : 6
Joined : 2016-11-06
Member Age : 66
Location : Bridgend
Auto-Sleeper : Cotswold FB
Vehicle Year : 2010

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum