Forum time

Go down

Forum time

Post by Spospe on Sat Nov 08, 2014 11:09 am

As I write at 11:09 on Saturday 8th November 2014, the Forum clock is showing:

Current date/time is Sat Nov 08, 2014 9:07 pm

Can someone please put it right?
avatar
Spospe
Donator
Donator

Male

Posts : 879
Joined : 2013-11-17
Member Age : 74
Location : South Manchester
Auto-Sleeper : Warwick Duo
Vehicle Year : 2014

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum time

Post by Paulmold on Sat Nov 08, 2014 11:13 am

This has been posted several times recently, follow these instructions...

Profile - Preferences, scroll down to Timezone, change to London (UTC + 00.00), then save but you won't see the change until you refresh.

_________________
If life just doesn't add up, start subtracting
avatar
Paulmold
Moderator
Moderator

Male

Posts : 12942
Joined : 2011-02-21
Member Age : 66
Location : Mold, North Wales
Auto-Sleeper : Sussex Duo
Vehicle Year : 2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum time

Post by CC on Sun Nov 09, 2014 10:46 am

Think the time format must have somehow gotten thrown out by a recent forum update, hopefully be sorted later today.... if not as Paul points out it can be customised in your profile settings manually.

_________________
Get a life..... Get an Auto-Sleeper!
avatar
CC
Moderator
Moderator

Male

Posts : 3437
Joined : 2011-02-05
Member Age : 53
Location : North Norfolk
Auto-Sleeper : Broadway EL Duo
Vehicle Year : 2010

View user profile http://www.autosleeperforum.co.uk/

Back to top Go down

Re: Forum time

Post by Paulmold on Sun Nov 09, 2014 12:24 pm

I've just noticed the same time error on another forum that obviously uses the same forum host, so it's something the host has done.

_________________
If life just doesn't add up, start subtracting
avatar
Paulmold
Moderator
Moderator

Male

Posts : 12942
Joined : 2011-02-21
Member Age : 66
Location : Mold, North Wales
Auto-Sleeper : Sussex Duo
Vehicle Year : 2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum time

Post by Spospe on Sun Nov 09, 2014 8:03 pm

Paulmold wrote:This has been posted several times recently, follow these instructions...

Profile - Preferences, scroll down to Timezone, change to London (UTC + 00.00), then save but you won't see the change until you refresh.


No "Timezone" shown in my "Preferences"



Edit  .....   Found it !!!
avatar
Spospe
Donator
Donator

Male

Posts : 879
Joined : 2013-11-17
Member Age : 74
Location : South Manchester
Auto-Sleeper : Warwick Duo
Vehicle Year : 2014

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum time

Post by Spospe on Sun Nov 09, 2014 8:07 pm

Spospe wrote:
Paulmold wrote:This has been posted several times recently, follow these instructions...

Profile - Preferences, scroll down to Timezone, change to London (UTC + 00.00), then save but you won't see the change until you refresh.


No "Timezone" shown in my "Preferences"




Edit  .....   Found it !!! My problem was caused by "Profile" appearing in two locations and only one of them leading to "Timezone"
avatar
Spospe
Donator
Donator

Male

Posts : 879
Joined : 2013-11-17
Member Age : 74
Location : South Manchester
Auto-Sleeper : Warwick Duo
Vehicle Year : 2014

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum time

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum